keskiviikko 21. joulukuuta 2011

1/2

Tuli sitten pidettyä kuukauden tauko bloggaamisesta, on vaan liikaa intoa nähdä uusia paikkoja, että ei malta kuluttaa aikaa kirjoittamiseen.

Viime jaksossa olin Bostonissa, sen jälkeen reitti oli seuraavanlainen: 6 yötä Washingtonissa, 2 yötä Columbuksessa, 5 yötä Chicagossa, 2 yötä St. Louisissa, 2 yötä Memphisissä, 3 yötä Nashvillessä ja 3 yötä Atlantassa.

Sijainti on tällä hetkellä Miami ja täällä pitäisi viihtyä ensi vuoden puolelle. Se tuskin tulee olemaan vaikeaa. Sääennuste joka päivälle on ollut 27 ja yölle 20-22 astetta ja vähäistä pilvisyyttä. Rantakin on parin minuutin kävelymatkan päässä, eikä sitä voi juuri pieneksi rannaksi luokitella. Baareja ja ravintoloita on joka kulmassa ja moni paikka on auki 24/7. Hintataso on aika korkea ja joulukuu taitaa olla sesonkiaikaa turismille, sen kyllä huomaa.

Puolet kulutettu 90 päivästä tässä maassa, oon siis ollu täällä yli 6 viikkoa. Piti oikein katsoa kalenterista, muuten en olis uskonut millään. Aika todellakin juoksee reissatessa, varsinkin, kun oon viettänyt vain muutaman päivän per kaupunki New Yorkin jälkeen.

Ensi joulu on toinen joulu poissa kotoa, eikä se siitä syystä joululta tunnukaan. Täällä ei joulutunnelmaa löydä sitten millään, ei mikään ihme, eipä ole ennen tullut joulua vietettyä rannalla. Lähinnä odottaa sitä, ettei joka kaupassa ja ravintolassa soi joululaulut joka päivä koko ajan. Uusi vuosi voi olla aika villi, taitaa hotellit ja hostellit olla melko täyteen buukattuja.

Siinä kai päälimmäiset asiat tällä kertaa, hyvät joulut ja uudet vuodet kaikille.
1 kommentti:

  1. Mukavaa joulua sinne maailman toiselle laidalle vaikka se ei samanlaista olekaan siellä!

    VastaaPoista